Winkelmandje

Het merk Gtechniq streeft ernaar de meest innovatieve oppervlakteverzorgingsproducten ter wereld te produceren, gezien andere zogenaamde ‘long-life’ aftermarket-coatings gewoon niet in de buurt kwamen van hun marketingclaims.

Als u de beste bescherming wilt voor uw auto, boot, vliegtuig of huis, zoek dan niet verder. Gtechniq overbrugt de kloof tussen innovatie en realiteit en ontwikkelt ’s werelds beste oppervlakteverzorgingsproducten.

Ik wil mijn nieuwe auto beschermen – welke producten zal ik gebruiken? Zie de onderstaande tabel voor een overzicht van de kenmerken van elk van onze lakbeschermingsproducten. De sleutel tot het behoud van glans op lange termijn is de weerstand tegen swirls- de belangrijkste oorzaak van de afname van de glans is de vorming van microkrasjes die ontstaan ​​wanneer uw auto wordt gewassen. Zoals je in de tabel kunt zien voor de wervelbestendige producten, C1* en Crystal Serum Light* (en Crystal Serum Ultra*, hier niet aangegeven, enkel voor accrediteds), raden we ook een overcoating aan van C2 of EXO. De reden hiervoor is dat deze coatings een veel betere water- en vuilafstotendheid bieden, evenals een gladder oppervlak. De combinatie van het niet zo vaak of zo agressief wassen van je auto en de swirl-weerstand van de C1 of Serum biedt een ongeëvenaarde oppervlaktebescherming.

Voor meer info zie ik  de info op de officiële website van Gtechniq: https://www.gtechniq.co.uk/faqs/

*officiële garantie enkel voor accredited detailers

Op de hoogte blijven van onze promo’s, nieuwtjes, … ?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.