Over Ons

Over Ons

ACC DISTRIBUTION BVBA is de officiƫle BENELUX importeur voor 3D car care products, FRA-BER en GTECHNIQ alsook verdeler voor vele andere topmerken van machines, accessoires, etc.

Onze firma geniet een jarenlange ervaring in de automotive industrie, en kan u voor vele zaken technisch en theoretisch bijstaan.

Onze merken zijn onder andere: Fra-ber, 3D car care products, Gtechniq , Fenice care system, Tac System, etc.

Wij geloven in de toekomst, en daarom hebben we met FRA-BER, 3D CAR CARE PRODUCT en GTECHNIQ merken in huis genomen, die het zuinige en ecologische aspect van reinigingsproducten in acht nemen, maar tegelijkertijd ook topkwaliteit afleveren. Qua prestatie en eco-friendly label is er geen betere keuze vandaag op de markt.

Daarnaast werken wij samen met meerdere distributeurs en resellers in de Benelux voor onze merken. Zij zijn mee gestapt in ons verhaal, omdat zij ook de meerwaarde zien van deze producten. Samen met hen vormen wij een sterke band, om klanten de beste en meeste correcte service te kunnen geven.

Onze Mensen

Sebastien Carteus

Zaakvoerder / Verkoop

Laurens Strobbe

Zaakvoerder / Administratie

Gepassioneerd door auto’s en het gedetailleerd onderhouden ervan, that is who we are!

Samen hebben we al een lange ervaring in de automotive- en reinigingssector, en die delen we met plezier met u.

Wij staan er op om op een professionele en duidelijke manier met onze klanten en leveranciers te werken. Door onze jarenlange ervaring in zaken doen in binnen- en buitenland, weten we dat goede relaties heel belangrijk zijn, waardoor u met ons weet waar u staat en wat u aan ons hebt. Vertrouwen is alles, en wij geloven dan ook in correct werken.

Wij kunnen u met raad en daad bijstaan, dus aarzel niet ons te contacteren, via e-mail of telefoon.

Kijk ook rond op onze website wat ons gamma aan kwaliteitsproducten u kan bieden.

Sebastien en Laurens